Evenementen

In De kerk Tienhoven zijn veel vrijwilligers en diverse werkgroepen actief. Naast de vele taken die zij uitvoeren binnen de gemeente, worden er ook leuke evenement georganiseerd:

Het Startweekend
De start van het nieuwe seizoen wordt in september ingeluid met het startweekend. Een evenement voor jong en oud. Zaterdags vinden er feestelijke activiteiten in en om de kerk plaats. Een gezellig samenzijn voor gemeenteleden én dorpsgenoten, met een hapje en een drankje. De zondag daarop volgt om 10.00 uur de eerste kerkdienst van het seizoen. (toevoegen aan evenementen)

Speculaasactie
Door de jeugdraad wordt jaarlijks in november, speculaas huis-aan-huis verkocht. De opbrengst van de speculaasactie is voor het jeugdwerk van de kerk.

Stamppotavond
Elk jaar in november wordt een stamppotavond georganiseerd door vrijwilligers van de kerk. De opbrengst van de stamppotavond gaat naar een goed doel.

Oliebollen & appelflappen
Op oudejaarsdag worden er traditiegetrouw oliebollen en appelflappen gebakken bij de kerk. De opbrengst van de oliebollen en appelflappen is voor de kerk.

Stroopwafelactie
Jaarlijks worden er stroopwafels verkocht door vrijwilligers van de kerk. De opbrengst van de stroopwafelactie is voor de kerk.

© 2024 Kerk Tienhoven

Webdesign & Realisatie: 6i