Jeugdraad

Het jeugdwerk faciliteert en organiseert met een grote groep vrijwilligers activiteiten en gespreksgroepen -voor alle leeftijden- om kinderen en jongeren in aanraking te brengen met God en geloof. Ook de kinderen van ouders die niet zondags naar de kerk gaan, zijn van harte welkom bij alle activiteiten van het jeugdwerk van De Kerk.

Want Jezus zei: ‘Laat de kinderen tot mij komen. Houd ze niet tegen. Want Gods nieuwe wereld is er juist voor hen’ (Marcus 10:14).

In samenwerking met basisschool De Klaroen organiseert het jeugdwerk ieder jaar een gezins-  school-  kerkdienst. Ook is de jeugdraad verantwoordelijk voor de speculaasactie in november.

Kalender jeugd:

  • zondag 7 juli 2024 - Afscheidsdienst Kindernevendienst
  • zondag 16 maart 2025 - Jeugddienst
  • zondag 6 juli 2025 - Afscheidsdienst Kindernevendienst

Jeugdraad

De jeugdraad is verantwoordelijk voor de coördinatie van de activiteiten binnen het jeugdwerk. De jeugdraad bestaat uit jeugdouderling Dirk Jan Deij van Barneveld en pastoraal medewerkers Nienke IJtsma en Christiaan Deij van Barneveld.

De activiteiten van het jeugdwerk

Het jeugdpastoraat

Heeft u vragen of vindt u het leuk om het jeugdwerk te versterken, neem contact op met de jeugdraad: jeugd@kerktienhoven.nl

© 2024 Kerk Tienhoven

Webdesign & Realisatie: 6i