Online Kerstnachtdienst

Door: Christiaan Deij | Facebook
Gepost in Nieuws
Geplaats op woensdag, 15 december 2021 om 17:53:32

Op 24 december -kerstavond- is het traditie om in De Kerk van Tienhoven, de Kerst in te luiden met een kerstnachtdienst. Dit is de meest bezochte dienst van het jaar en naast gemeente leden, weten ook mensen binnen -en buiten het dorp onze prachtig versierde kerk te vinden.

Helaas maken de Corona pandemie en de daarbij horende maatregelen het wederom niet mogelijk om op kerstavond samen te komen. Maar om de Tienhovense traditie toch voort te zetten, hebben 10 vrijwilligers een alternatief bedacht: een online kerstnachtdienst, van de gemeente voor het dorp. Een mooie kerstnachtienst met bekende én nieuwe verhalen en een breed scala aan kerstliedjes, met als thema: Je hoeft het niet alleen te doen! Daarnaast zullen we ook een rondleiding geven door de vers verbouwde en sfeervol aangeklede kerzaal.

Om nog meer met elkaar verbonden te zijn, willen wij iedereen in Tienhoven e.o. vragen om op kerstavond zichtbaar een kaars te branden en voor het raam of bij de voordeur te zetten.

Nieuwsgierig geworden?
Je kunt op vrijdagavond 24 december vanaf 20.45 uur live meegenieten van de kerstnachtdienst via de website.

Let op! De kerstnachtdienst is uitsluitend online en live te volgen, de deuren van de kerk blijven (jammer genoeg) gesloten voor publiek.

Wij wensen iedereen een fijne dienst toe en een goede kerstnacht en hopen dat u iets mag ervaren van het licht van Kerst, het licht van Christus, het licht van de wereld.

Anja, Anneke, Carin, Christiaan, Corrie, Dirk Jan, Elly, José, Nienke, Wilma en Ds. Marijke Gehrels

© 2022 Kerk Tienhoven

Webdesign & Realisatie: 6i