Hoop!

Door: Christiaan Deij
Gepost in Nieuws
Geplaats op vrijdag, 26 februari 2021 om 13:35:08

Zondag 7 maart organiseert ConnAction een verbindende, interactieve, missionaire online-viering voor het hele gezin, met als thema: Hoop! In deze verwarrende tijd van quarantaine en avondklok vergeet je soms naar de positieve dingen te kijken. Maar waar heb je in deze quarantainetijd juist wél tijd voor, niet ondanks, maar dankzij Corona. De bijbel verteld het verhaal over Noach. Hij en zijn gezin zaten ook een tijd in quarantaine, maar toch bleef hij hoopvol. Noach vertrouwde op God en Zijn verbond. De regenboog is een teken van dit verbond en hoe duidelijk was deze laatst zichtbaar in Tienhoven, prachtig!

Tijdens de missionaire viering willen wij met God en met elkaar in verbinding staan. Dit doen we door een laagdrempelige viering te organiseren met bekende muziek van o.a. Sela en BLØF, een interactieve church quiz via Kahoot (instructie volgt!) en een overdenking van Ds. Marijke Gehrels.

Of je nu een trouwe kerkganger bent of helemaal niet, als je nieuwsgierig bent zorg er dan voor dat je om 10.00 uur klaar zit met een kop koffie en kijk mee via: www.kerktienhoven.nl

Namens ConnAction, Anneke, Nienke, Wilma en Christiaan in samenwerking met Ds. Marijke Gehrels.


© 2024 Kerk Tienhoven

Webdesign & Realisatie: 6i